Despre Systemair Romania

Filiala locala a Systemair a fost infiintata in 2004, pe fondul unei mai vechi prezente in spatiul economic romanesc. Systemair Romania pune pe prim plan relatiile cu partenerii, fie ei societati de renume in constructii sau companii emergente. Tanara echipa manageriala, cu conceptii si mentalitati occidentale, a reusit sa pastreze si sa puna in practica traditia firmei suedeze.

Cercetare si dezvoltare

Systemair investeste un efort semnificativ pentru dezvoltarea unor produse de ventilatie eficiente, ecologice si usor de utilizat. In cadrul Grupului lucreaza peste 60 de ingineri si tehnicieni pentru dezvoltarea produselor, dintre care aproximativ 20 la fabrica principala din Skinnskatteberg, Suedia. Centrul este o investitie de 1.000.000 euro si este echipat cu facilitati de test care il situeaza printre cele mai moderne centre de cercetare si dezvoltare pentru produse de ventilatie din Europa.

Un obiectiv important al centrului este camera acustica, cu un zgomot de fond sub nivelul de perceptie al urechii umane, precum si camere climatice, putand simula temperaturi exterioare de pana la -20°C. Centrul de cercetare si dezvoltare este acreditat AMCA (Air Movement and Control Association International, Inc) pentru masuratori de performanta aerodinamice si acustice.

Despre Grupul Systemair

Systemair este o companie de varf din domeniul ventilatiei, cu operatii in 37 de tari din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa de Sud, America de Nord si Australia. Vanzarile generate de companie au insumat €280m in cursul ultimului an financiar, la un total de aproximativ 1800 de angajati. De la infiintarea in 1974, Systemair si-a majorat constant cifra de afaceri anuala, pastrand totodata o buna profitabilitate. In ultimii 10 ani, rata anuala de crestere a vanzarilor nete a fost de aproximativ 16 procente. Compania are o prezenta bine conturata pe pietele emergente, in special in Europa Centrala si de Est, inclusiv Rusia. Produsele sunt vandute sub marcile Systemair, Frico, VEAB si Fantech.

  • Marca Systemair reprezinta o gama standardizata de produse de ventilatie, dezvoltata cu precadere in unitati proprii, cum ar fi ventilatoare, terminale si unitati pentru tratarea aerului.
  • Brand-ul Frico se focalizeaza asupra perdelelor de aer, radiatoarelor, ventilatoarelor cu incalzire si convectoarelor.
  • VEAB dezvolta, produce si desface produse de incalzire pentru instalatii de ventilatie, incalzitoare cu ventilator si dezumidificatoare.
  • Fantech reprezinta brand-ul Systemair in America de Nord cu o gama larga de produse, incluzand produse de ventilatie si unitati rezidentiale de prelucrare a aerului

Catalog Systemair 2008

Catalog Systemair General Fans

Systemair Acoustics and Ventilation

Systemair Acoustics