Sisteme neconventionale

Descriere generala a sistemelor neconventionale

consultanta tehnica, proiectare, livrare de echipamente, montaj, garantie si postgarantie

Sisteme neconventionale pentru domeniul industrial

Ilustram aplicatiile sistemelor neconventionale in domeniul industrial printr-un exemplu de aplicatie de ventilatie si racire evaporativa (adiabatica) a unei hale industriale.

Sistemul montat consta in 2 aparate de racire evaporativa (adiabatica) a aerului montate pe acoperisul halei. La acestea sint racordate tubulaturi rectangulare din tabla zincata si difuzoare cu refulare pe 6 directii si jaluzele reglabile. Reglarea temperaturii aerului si a debitului de aer introdus se face cu un regulator electronic.

Instalatii de alimentare cu apa si instalatii de stins incendiu la beneficiar S.C. SWISSCAPS ROMANIA S.R.L.

Instalatii de alimentare cu apa si instalatii de stins incendiu la beneficiar S.C. SWISSCAPS ROMANIA S.R.L.

  DESCRIEREA SISTEMULUI Instalațiile interioare de canalizare ape uzate menajere si tehnologice Cuprind racordurile obiectelor sanitare, a. utilajelor care produc condens și a sifoanelor de pardoseala la racordurile de canalizare menajeră spre rețeaua exterioară....

citește mai mult

Sisteme neconventionale rezidentiale

Put canadian

Exista si solutii complexe de ventilare rezidentiala, care incep sa fie folosite si la noi in tara, constind in asigurarea permanenta a unei rate de schimb a aerului cu ajutorul unei centrale de tratare (cu recuperator de caldura). In acest caz calitatea aerului introdus poate fi considerabil imbunatatita prin filtrare si tratare. O solutie eficienta si ecologica de tratare o constituie puturile canadiene, care, cu o investitie relativ mica, asigura, practic fara costuri de exploatare, o temperatura constanta a aerului introdus in cladire.

Revizii si reparatii sisteme pentru instalatii rezidentiale

Suntem autorizati sa executam verificarea tehnica periodica si autorizarea functionarii pentru: cazane murale sau de pardoseala pentru incalzire centrala cu tiraj fortat sau natural cu P< 70kW; cazane de pardoseala pentru incalzire centrala cu P cuprinsa intre 70-300 kW; incalzitoare de apa instantanee sau cu acumulare pentru apa menajera cu V<1000L si P< 300kW; tuburi/panouri radiante cu P<300 kW…