Sistem de incalzire cu panouri radiante ceramice pe gaz

nov. 19, 2017Aplicatii industriale, Sisteme de incalzire aplicatii industriale, Studiu de caz

In toamna anului 2011, SC ALSTOM GENERAL TURBO SA a solicitat SC RWT SRL realizarea unui proiect de incalzire a halelor de productie. Acest proiect s-a concretizat prin semnarea unui contract de furnizare si montaj a 98 de panouri radiante ceramice. Montajul a fost realizat de catre firma TIHE SERV SRL in anul 2011, punerea in functiune avand loc in luna Noiembrie 2012. Solutia tehnica a fost elaborata de firma RWT, solutie care s-a dovedit deosebit de eficienta.

Prin executia acestui proiect SC ALSTOM GENERAL TURBO SA a obtinut o eficienta foarte buna in sistemul de incalzire si un grad sporit de confort al angajatilor. Datorita colaborarii foarte bune si a rezultatelor obtinute in urma investitiei facute, SC ALSTOM GENERAL TURBO SA are in vedere extinderea procesului de modernizare a sistemului de incalzire. Acest nou proiect se va realiza tot iu colaborarea SC RWT SRL.

Concluzionand, secretul relatiei de succes dintre cele doua societati se poate defini simplu prin incredere, profesionalism si calitate. SC RWT este un furnizor complet de solutii si echipamente pe care-l recomand celor care isi doresc investitii sigure, eficiente si fara batai de cap.

CARACTERISTICILE INSTALATIEI SBM

  • Panouri radiante ceramice de înalta performanta;

  • Panouri radiante cu doua trepte de functionare;

  • 2 zone încalzite independent, cu programare functie de temperatura si programe de lucru.

ALSTOM GENERAL TURBO este o societate infiintata in 1984 in joint-venture dintre ALSTOM (51%) si GENERAL TURBO (49%), activitatea demarand in februarie 1996. Situata in Bucuresti, pe platforma industriala IMGB, ALSTOM GENERAL TURBO ocupa o suprafata de 11500 m2. Personalul ALSTOM GENERAL TURBO (173 persoane) are solide cunostinte tehnice si o vasta experienta in generatoare si motoare sincrone din Romania.

Montajul instalatiei cu panouri radiante a fost realizat de compania TIHE SERV din Ploiesti, specializata in instalatii de incalzire, ventilatie-climatizare, apa-canal si gaz.

Suprafata încalzita: 7560m2
Puterea totala instalata: 2646 kW
Înaltimea medie a halei: 15m
Temperatura de confort: +12°C
Tipul de panouri ceramice: SBM 98 B64-2SX
Controlul temperaturii: 2 MTH 150
Tipul de gaz Gaz natural: G20
Data de instalare: Ianuarie 2011

Galerie