VALORILE NOASTRE

Resursele umane – Promovam si respectam principii ce includ incredere, onestitate, integritate, apreciere pentru contributia fiecaruia.

Satisfactia clientilor – Clientii si partenerii companiei sunt intotdeauna cei mai importanti pentru noi. Acestia sunt la baza strategiei si a actiunilor noastre. Oamenii din cadrul companiei sunt capabili sa inteleaga nevoile clientilor si chiar sa le depaseasca asteptarile. Permanenta preocupare pentru perfectionare profesionala ne permit gasirea celor mai bune solutii pentru clientii nostri.

Profesionalismul in mediul de lucru – Sprijinim si incurajam creativitatea si initiativa individuala, pregatirea si perfectionarea profesionala astfel incat rezultatul sa fie unul remarcabil pentru companie, pentru oamenii si partenerii sai.

Inovatia – Punem accent pe inovatie, pe noutate, pe alegerea celor mai bune solutii pentru clientii nostri. Vrem ca intotdeauna sa fim cu un pas inainte.

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea RWT este sa oferim clientilor nostri solutii moderne si durabile in domeniul instalatiilor de incalzire si climatizare industriale, care sa le asigure confort si siguranta la preturi competitive. Prin imbunatatirea continua a calitatii lucrarilor, prin flexibilitate si perfectionarea profesionala continua a angajatilor, ne concentram toate eforturile spre identificarea nevoilor clientilor, si mai mult decat atat, pe anticiparea si rezolvarea problemelor acestora.

Misiunea noastra este ca prin lucrarile pe care realizam sa aducem plusvaloare pentru clientii nostri si pentru companie.

VIZIUNEA NOASTRA

Suntem o echipa performanta si ne propunem sa devenim cunoscuti pe piata incalzirii si racirii industriale din Romania, bazandu-ne pe etica, respect si integritate. Clientii nostri sunt antreprenorii generali, firmele de instalatii si utilizatorii finali. Vrem sa le punem la dispozitie solutii cat mai adecvate in vederea satisfacerii clientilor industriali in ceea ce priveste confortul termic in care sa-si poata desfasura activitatea la standardele dorite.

Catalog RWT Radiant & Warm Air Technologies

Catalog RWT Panouri radiante industrie