PRIMATECH este prima firma din Romania producatoare de detectoare de gaz certificate BS EN 50194, licentiate Kitemark de catre British Standards Institute.

Siguranta este prioritara pentru PRIMATECH SRL. Succesul nostru se datoreaza dedicatiei personalului firmei noastre de a dezvolta si fabrica detectoare de gaz, care sint in concordanta sau chiar depasesc cele mai stricte standarde din domeniu. Specializarea noastra este detectia gazelor, fiind obiectul principal de activitate.

Obiectivul nostru este de a fi cei mai buni si nu cei mai mari. La PRIMATECH, fiecare detector trece printr-un proces complex de calibrare si testare in conditii reale de gaz, iar linia de productie e monitorizata periodic de catre o institutie neutra.

Detectoarele de gaz pot salva vieti. Consideram ca rolul oricarei componente din constructia detectorului are un rol determinant in buna functionare si fiabilitatea detectorului. Alegem componentele pe criterii de performanta, calitate, standarde indeplinite, ceea ce va ofera garantia celui mai bun raport calitate/pret de pe piata.