Cu o istorie de peste 300 de ani, De Dietrich reprezinta unul dintre cei mai importanti fabricanti de centrale termice, fiind numarul 1 in Europa in ceea ce priveste productia cazanelor de fonta mai mari de 100 kW si numarul 3 pentru centralele in condensatie.

Grupul De Dietrich este unul dintre liderii inovativi in domeniul echipamentelor de incalzire si prepaprare apa calda menajera. Focusandu-se pe sisteme multi-energie, compania a crescut rapid datorita retelei de distribuitori si instalatori din toata Europa. Succesul tot mai mare pe piata energiilor regenerabile, cat si a cazanelor in condensare dezvoltate de catre Remeha (pionier in acest domeniu, ca astazi în domeniul micro-cogenerare) au sprijinit cu tarie aceasta extindere.

De Dietrich, producator lider pe piata solutiilor in condensare, si-a luat angajamentul de a dezvolta “Sustainable Comfort” in urma cu mai bine de 10 ani, prin crearea unor sisteme de incalzire inovatoare care consuma mai putina energie si protejeaza mediul inconjurator.

O tehnologie recunoscuta in peste 50 de tari:

  • Mai mult de 280 000 de cazane vandute in intrega lume in anul 2009, dintre care 2/3 au fost cazane in condensatie;
  • O gama de puteri intre 18 si 7000 kW;
  • 85 000 m2 panouri solare pentru incalzirea locuintelor;
  • 85000m2 de panouri solare instalate, acompaniate de preparatoare de apa calda menajera;
  • 11000 de pompe de caldura – un sector in continua dezvoltare;
  • 80 000 de boilere apa calda menajera;
  • 120 000 de boilere electrice;
  • 40 000 de arzatoare

De Dietrich Remeha Group si Baxi Group anunta crearea a BDR Thermea, o companie de clasa mondiala in solutii si servicii inovatoare de climatizare si preparare apa calda menajera. Profilul geografic complementar al De Dietrich Remeha Group si Baxi Group va pune noul grup intr-o pozitie de lider in toate tarile din Europa de Vest, cu o pozitionare extrem de puternica in pietele in rapida crestere din Europa de Est, Turcia, Rusia, America de Nord si China.